Hamšík: Proti Marseille chceme tri body

NETKY.SK • 5 November 2013, 13:07 • 2 min
Hamšík: Proti Marseille chceme tri body

NEAPOL - Futbalisti SSC Neapol privítajú v stredu na vlastnom štadióne San Paolo v zápase 4. kola hlavnej fázy Ligy majstrov francúzsky Olympique Marseille. Tím spod Vezuvu, v ktorom pôsobí aj slovenský reprezentant Marek Hamšík, má po troch odohraných dueloch v F-skupine na konte šesť bodov, na opačnej strane mužstvo z azúrového pobrežia ešte nebodovalo. Súperi sa stretli aj pred dvoma týždňami v Marseille, kde domáci prehrali 1:2.

slovakia

left justify in out

"Očakávam iný súboj ako ten predchádzajúci. Marseille sa nedarí, v ostatných šiestich súťažných zápasoch získalo iba bod. Liga majstrov je však exkluzívna súťaž, každé mužstvo dá do toho maximum, ide na doraz. Očakávam náročné meranie síl. My pôjdeme za naším cieľom. Chceme získať tri body, aby sme zostali v hre o postup zo skupiny," povedal banskobystrický rodák pre svoju oficiálnu internetovú stránku.

Okrem Neapola má šesť bodov aj dvojica Borussia Dortmund a Arsenal Londýn. Tieto dva kluby si to v stredu rozdajú v Signal Iduna Parku v Dortmunde.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies