Hamšík je zdravotne v poriadku, chce uspieť proti Parme

NETKY.SK • 22 November 2013, 10:17 • 2 min
Hamšík je zdravotne v poriadku, chce uspieť proti Parme

NEAPOL - Slovenský futbalový stredopoliar v službách talianskeho SSC Neapol Marek Hamšík je pripravený zasiahnuť do sobotňajšieho domáceho zápasu tamojšej najvyššej ligovej súťaže Serie A proti FC Parma.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný stredopoliar mal v uplynulých dňoch problémy s nohou. "Už je to v poriadku, som pripravený nastúpiť," uviedol Hamšík pre svoju oficiálnu internetovú stránku. "Víkendový zápas proti Parme je pre nás veľmi dôležitý. Súper je silný, ale my chceme získať tri body, aby sme zostali na popredných priečkach tabuľky," vyhlásil banskobystrický rodák, ktorý sa na ihrisku môže stretnúť aj so slovenským brankárom Parmy Pavlom Bajzom či so svojím uruguajským švagrom Walterom Garganom. "Dúfam, že s uruguajskými spoluhráčmi dlho oslavoval postup na majstrovstvá sveta a bude unavený," povedal Hamšík s úsmevom.

Marek Hamšík verí, že mu šťastie prinesie nový mobilný telefón. Svetlo sveta uzrela limitovaná edícia komunikačného zariadenia vo verzii Marek Hamšík. Mobil má "maskáčové" farby Neapolu, nechýba na ňom číslo sedemnásť, ktoré patrí slovenskému tvorcovi hry a Hamšíkov podpis. "Je to veľmi pekný mobilný telefón. Som veľmi rád, že sa vytvorila verzia s mojím menom. Samozrejme, budem ho používať. A verím, že mi prinesie šťastie," uzavrel slovenský reprezentant. Okrem "Marekovho" mobilu sa na trh dostala aj verzia SSC Neapol a Gonzalo Higuaín. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies