Halepovú v Stuttgarte prísne strážia, vyhrážal sa jej stalker

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 12:38 • 2 min
Halepovú v Stuttgarte prísne strážia, vyhrážal sa jej stalker

STUTTGART - Rumunskú tenistku Simonu Halepovú počas tohtotýždňového antukového turnaja v nemeckom Stuttgarte strážia v sprísnenom režime. Trojke svetového rebríčka sa totiž prostredníctvom Twitteru vyhrážal 46-ročný dánsky stalker Jesper Andreassen, ktorý napríklad napísal:

slovakia

left justify in out

"Kým zomrieš, zažiješ peklo." Neskôr síce nevraživé príspevky zmazal, ale kompetentní to nenechali bez preventívnej reakcie. Fanatický ctiteľ nakrútil video, na ktorom konzumuje pikantné papričky jalapeňo a pri komentovaní ich volá halepeňo.


"Netreba zabúdať na to, čo sa kedysi stalo Monice Selešovej. Na príklade Johna Lennona si môžeme uvedomiť, že to niekedy naozaj dopadá extrémne," povedal podľa ProSport.ro rumunský policajný psychológ Tudorel Butoi-Severin.


"Zrejme ho začalo deptať, že jeho idol je preč. To spôsobuje paranoidnú žiarlivosť a posadnutosť," upozornil iný psychológ Claudiu Ganciu. Andreassenovo správanie sa vystupňovalo pod vplyvom prvoaprílových chýrov, že Halepová sa vydala, píše Tennis-Arena.cz.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies