Príčina záhadnej smrti odhalená: Čo zabilo hviezdu kanálu Disney Camerona Boyceho?

NETKY.SK • 9 Júl 2019, 18:38 • 2 min
Príčina záhadnej smrti odhalená: Čo zabilo hviezdu kanálu Disney Camerona Boyceho?

Okolo smrti mladého a veľmi talentovaného herca Camerona Boyceho († 20) viselo mnoho otáznikov, teraz sa ale zdá, že príčina jeho smrti bola odhalená.

slovakia

left justify in out

Čiernovlasý kučeravý chlapec s uhrančivým pohľadom podľa serveru TMZ dlhú dobu bojoval s epilepsiou. V spánku tak údajne dostal práve epileptický záchvat, ktorému podľahol.

 

Hviezda detského kanálu Disney Cameron Boyce bojoval s nebezpečnou epilepsiou, ktorá sa mu s najväčšou pravdepodobnosťou stala osudnou. V sobotu vo svojich len dvadsiatich rokoch zomrel na náhly záchvat v spánku. Jeho rodina nechcela verejne o epilepsii hovoriť, prezradili len, že trpel dlhodobou chorobou.

 

Dvadsaťročný nádejný herec si zahral napríklad v detskej snímke Následníci, kde stvárnil syna Cruelly de Vil, ale najznámejší bol z filmu Dospeláci, kde si zahral po boku hollywoodskeho herca Adama Sandlera (52).

 

 

Správa o Cameronovej epilepsii vyplávala na povrch sveta ešte v čase, keď nie sú oficiálne známe výsledky pitvy, a tak sa len čaká na potvrdenie domnienok.

 

"Zomrel v spánku v záchvate, ktorý bol vyústením dlhodobých zdravotných ťažkostí, s ktorými sa liečil," znelo vo vyhlásení jeho rodiny.

 

Cameron bude chýbať nielen jeho rodine alebo fanúšikom, ale aj hereckým kolegom, na čele práve s Adamom Sandlerom. "Tak mladý. Tak milý. Tak zábavný. Proste najmilší, najtalentovanejší a najslušnejší chlapec. Veľmi sa staral o svoju rodinu. Tak veľmi sa zaujímal o svet. Ďakujem ti, Cameron, za všetko, čo si nám dal. Pred sebou si mal toho toľko. Srdcia nás všetkých sú zlomené," napísal na svojich sociálnych sieťach.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies