Halák nechce počuť o výmene zo St. Louis

NETKY.SK • 13 Júl 2013, 17:58 • 2 min
Halák nechce počuť o výmene zo St. Louis

ST. LOUIS - Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák chce zotrvať v zámorskom klube NHL St. Louis Blues. Médiá v ostatnom čase špekulujú o jeho výmene do iného tímu pre "pretlak" gólmanov v mužstve Blues. Halák má v podobe mladého Jakea Allena a Briana Elliotta silných konkurentov, ako však sám vyhlásil, nechce zmeniť pôsobisko.

slovakia

left justify in out

"Som tu šťastný. Podpísal som štvorročnú zmluvu a ešte mi z nej zostáva rok. Nesplnil som ciele, ktoré som si po príchode vytýčil. Stále chcem dosiahnuť tieto ciele," povedal odchovanec ružinovského hokeja. 

Špekulácie o trejde Haláka sa znásobili po jeho údajnej hádke s hlavným trénerom St. Louis Kenom Hitchcockom, ale slovenský reprezentant podobné tvrdenia vyvrátil. Podľa amerických médií malo byť dôvodom hádky nedostatok príležitostí v bránke. 

"Nebol som nešťastný. Diskusie medzi hráčom a trénerom prebiehajú stále. Samozrejme, ak to niekto počuje, môže to nafúknuť. Bol som frustrovaný, pretože som nehrával, no bol som zranený a celá sezóna bola náročná. Zaujímam sa o víťazstvá a o to, či hrám. Pre svoj tím chcem len to najlepšie. Chcem hrať a zároveň mu pomôcť," uviedol Jaroslav Halák. 

Počas uplynulej skrátenej sezóny NHL Halák dosiahol v 16 stretnutiach tri čisté kontá s priemerom inkasovaného gólu 2,14 na zápas. Informáciu priniesol denník St. Louis Post Dispatch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies