Gyömbér čakal od Interu Miláno viac

NETKY.SK • 28 Január 2014, 09:29 • 2 min
Gyömbér čakal od Interu Miláno viac

CATANIA - Futbalisti Catanie dosiahli cenný bod za bezgólovú remízu v nedeľňajšom dueli 21. kola najvyššej talianskej súťaže na ihrisku Interu Miláno, prispel k tomu aj slovenský obranca Norbert Gyömbér. Dvadsaťjedenročný stopér sa dostal na hraciu plochu v 66. min, keď vystriedal zraneného spoluhráča Giuseppeho Bellusciho.

slovakia

left justify in out

"Domáci mali síce viac z hry, ale šancí mali toľko čo my. Čakal som od Interu lepší výkon, ale to je jeho problém. My sme radi, že sme v Miláne získali bod," povedal Gyömbér pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti CSM Agency. 

Catania, ktorá je momentálne na chvoste tabuľky Serie A so štrnástimi bodmi, v nedeľu doma privíta predposledné Livorno. "Musíme vyhrať. Bude to šesťbodový duel, dôležitý v boji o záchranu," dodal bývalý hráč Banskej Bystrice. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies