Graeme Storm vyhral BMW i8 na Hole-in-One počas turnaja Omega European Masters

NETKY.SK • 9 September 2014, 10:37 • 2 min
Graeme Storm vyhral BMW i8 na Hole-in-One počas turnaja Omega European Masters

MNÍCHOV - Geniálny ťah Graemea Storma prišiel v treťom kole Omega European Masters v Crans-sur-Sierre GC vo Švajčiarsku.

slovakia

left justify in out

Angličan bodoval na jedenástej jamke, kde získal vzrušujúcu cenu Hole-in-One: BMW i8 - plug-in hybridné športové vozidlo. 

Storm ťažko ovládal radosť z výhry vozidla BMW i8. "Bol to neuveriteľný pocit," povedal Storm. "Výhra automobilu je úplne magická."


Je to po druhýkrát v tejto sezóne, čo BMW odovzdalo kľúče priekopníckeho športového vozidla hráčovi na European Tour. Stormov krajan, James Heath, sa v júni tiež stal hrdým víťazom BMW i8, pri skórovaní na 16. jamke počas BMW International Open v Golf Clube Gut Lärchenhof. 

 

Historicky BMW už odovzdalo po šiestykrát kľúče novému majiteľovi automobilu BMW v súťaži Hole-in-One. Pred tohtoročnými víťazmi Stormom a Heathom to bol ďalší angličan, Andrew Marshall, ktorý vyhral BMW 640i Gran Coupé v roku 2012. V roku 2010 to boli pre zmenu francúz Jean-François Lucquin odmenený limuzínou BMW 535i a jeho krajan Raphaël Jacquelin s BMW Z8. Prvý Hole-in-One Award, BMW 325i Cabrio, vyhral američan Jay Townsend na BMW International Open v roku 1991. 

 

 

BMW i8
BMW i8 ohlasuje novú éru a prevrat vo svojej triede. Jedná sa o prvé športové vozidlo so spotrebou a nízkymi hodnotami emisií na úrovni kompaktného vozidla. Kombinácia elektrického motora s výkonným benzínovým motorom tvorí základ pre dosiahnutie maximálneho výkonu pri minimálnej spotrebe. S plug-in hybridným systémom, podmanivým dizajnom a inováciami, ako je inteligentná ľahká konštrukcia alebo laserová svetelná technológia, je BMW i8 jedným z najpozoruhodnejších priekopníckych vozidiel BMW všetkých čias.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies