Góly Csabu Horvátha dôvodom na zábavu v šatni

NETKY.SK • 23 September 2013, 14:42 • 2 min
Góly Csabu Horvátha dôvodom na zábavu v šatni

GLIWICE - Slovenský futbalový stopér v službách poľského klubu Piast Gliwice Csaba Horváth sa zaskvel v piatkovom zápase Ekstraklasy dvoma gólmi do siete Widzewu Lodž (3:0).

slovakia

left justify in out

Presné zásahy urasteného rodáka z Dunajskej Stredy mu vyniesli miesto v ideálnej zostave kola a navyše boli dôvodom na spontánne oslavy v šatni Piastu. "Teší nás, že sme zvíťazili. Momentálne potrebujeme každý bod. Verím, že budeme pokračovať v kvalitných výkonoch, ideme ďalej. To, že som dal dva góly, je pre mňa len bonus navyše. V šatni bola po zápase poriadna zábava. Už sme potrebovali víťazstvo a sme radi, že sme ho dosiahli," povedal pre klubový web svojho zamestnávateľa bývalý hráč Trenčína, holandského ADO Den Haag či Zaglebia Lubin.

Gliwice sú po ôsmom kole na ôsmom mieste najvyššej poľskej súťaže, na konte majú jedenásť bodov. Pred stretnutím s Widzewom ťahali šnúru šiestich duelov bez víťazstva. 

"Nevidí sa často, aby dal obranca dva góly v zápase. Zvlášť, keď je to typ ako Horváth. Ten ako profesionálny futbalista ešte nikdy neskóroval dvakrát v jednom stretnutí," napísal o 31-ročnom obrancovi portál Ekstraklasa.net, ktorý ho zaradil do ideálnej jedenástky kola. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies