Gašparovič daruje prezidentom krištáľové súpravy skla

NETKY.SK • 12 Jún 2013, 16:55 • 2 min
Gašparovič daruje prezidentom krištáľové súpravy skla

BRATISLAVA - Krištáľovou súpravou skla, knihou o Prezidentskom paláci a kolekciou slovenských vín obdaruje slovenský prezident Ivan Gašparovič hostí 18. summitu hláv štátov krajín strednej a východnej Európy, ktorí sa dnes zišli v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Prvá dáma Silvia Gašparovičová zase venuje prvým dámam a partnerovi kosovskej prezidentky modranskú majoliku, informovalo tlačové oddelenie Kancelárie prezidenta SR.

Summit, na ktorom sa stretáva dvadsať európskych prezidentov a predseda Európskej rady Herman Van Rompuy, sa začína dnes slávnostným koncertom a večerou v bratislavskej Redute. 

Hostia večeru odštartujú prípitkom slivovicou. Potom si pochutia na lososovom tartare s plátkami uhorky a valeriánom. Nasledovať budú bryndzové pirohy so slaninou, smotanou a pažítkou. Hlavným chodom bude hovädzí steak s tymianovým jus, hráškovo zemiakovým purée a glazovanou jarnou karotkou. Ako dezert pre hostí pripravili teplé gaštanové suflé s hruškou a brusnicami. K večeri sa budú podávať aj vybrané slovenské vína.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies