Gascoigne vyhlásil, že mu hackeri vybielili účet

NETKY.SK • 28 September 2013, 14:53 • 2 min
Gascoigne vyhlásil, že mu hackeri vybielili účet

LONDÝN - Štyridsaťšesťročný niekdajší stredopoliar Tottenhamu Hotspur a Lazia Rím má všeobecne známe dlhoročné problémy s alkoholom.

slovakia

left justify in out

Bývalý anglický futbalový reprezentant Paul Gascoigne vyhlásil, že mu hackeri vybrali z bankového účtu približne 50 000 libier, v prepočte cca 60 000 eur. Špecifikoval, že nevítaní návštevníci sa počas dvoch dní stihli obslúžiť 23-krát.

"Vykrvácal som. Ide o pomerne veľkú sumu," skonštatoval pre The Sun 46-ročný kontroverzný "Gazza" a vzápätí trochu zmätočne dodal: "Nie až tak veľa." Niekdajší stredopoliar Newcastlu, Tottenhamu Hotspur, Lazia Rím, Glasgowa Rangers, Middlesbrough či Evertonu má všeobecne známe dlhoročné problémy s alkoholom. Rozporuplné odpovede poskytol aj na otázku, či má nejaké podozrenie. "Viem, kto to urobil," skonštatoval Gascoigne, neskôr však povedal: "Nemám tušenie." 

V interview pre ITV, ktoré odvysielali začiatkom tohto týždňa, Gascoigne pripustil, že v budúcnosti sa opäť začne pozerať na dno pohárika, hoci si vzhľadom na svoje podlomené zdravie uvedomuje riziko: "Dúfam, že nezomriem z tohto dôvodu. Málokto by so mnou sympatizoval." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies