Gareth Edwards bude režírovať spin-off Hviezdnych vojen

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 16:38 • 2 min
Gareth Edwards bude režírovať spin-off Hviezdnych vojen

LONDÝN - Britský režisér Gareth Edwards bude režírovať spin-off Hviezdnych vojen. O scenár snímky sa postará Gary Whitta, ktorý sa ako autor alebo spoluautor scenára podieľal na filmoch Kniha prežitia (2010) a Po zániku Zeme (2013).

slovakia

left justify in out

Podľa webstránky www.starwars.com, pripravujú spoločnosti Lucasfilm a Disney viacero samostatných filmov, ktoré ponúknu nové príbehy odvíjajúce sa od úspešnej ságy. Počin Garetha Edwardsa bude prvým z ohlásených diel a mal by uzrieť svetlo sveta 16. decembra 2016. "Je pre mňa tá najväčšia česť, že sa môžem spolu so spoločnosťou Lucasfilm vydať na túto misiu," povedal Edwards, ktorý režíroval tituly ako Monsters (2010) alebo Godzilla (2014). "To, že sa môžem podieľať na pokračovaní dedičstva Hviezdnych vojen a k tomu ešte s takým talentovaným filmárom, akým je Gareth, znamená pre mňa niečo naozaj výnimočné. Hviezdne vojny sú pre mňa najväčšou inšpiráciou. Doslova sa mi splnil sen," uviedol Whitta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies