Gallagherova kapela: Bubeník Balotelli, gitarista Zidane

NETKY.SK • 23 Február 2015, 11:22 • 2 min
Gallagherova kapela: Bubeník Balotelli, gitarista Zidane

LONDÝN - Výstrednosť, arogancia a poburujúci talent - niektorí slávni futbalisti toho nepochybne majú veľa spoločného s rockovými hviezdami.

slovakia

left justify in out

Zakladateľ a gitarista anglickej kapely Oasis Noel Gallagher, fanúšik Manchestru City, zostavil pre BBC fiktívnu hudobnú skupinu podľa svojho gusta zloženú z hráčov zo zelených trávnikov. "Aby sa dostali do mojej kapely, potrebovali charizmu," pripomenul Gallagher.

 

Eric Cantona a Roy Keane v jeho výbere chýbajú, ale ďalšia významná postava Manchestru United nie - George Best. Zosnulý severoírsky klenot by bol dokonca frontmanom Gallagherovho zoskupenia. "V každej kapele chcete dobre vyzerajúceho chalana ako speváka," zdôvodnil svoj výber 47-ročný Manchesterčan. Bubeníkom v jeho skupine by bolo liverpoolske problémové dieťa Mario Balotelli. "Je ako moderná rocková hviezda. Trochu blázon, trochu nespoľahlivý a trochu výstredný. Nikdy neviete, aký účes si zvolí na druhý deň," pripomenul Gallagher.

 

Na basovej gitare by si v jeho kapele zahral Patrick Vieira, bývalý francúzsky reprezentant a opora londýnskeho Arsenalu. "'Basák' musí byť solídny a spoľahlivý. Vybral by som si Vieiru, ktorému tiež nechýba rytmus," poznamenal Gallagher. Gitaristom vo fantasy kapele by bol Zinedine Zidane. "Gitarista má byť kúzelníkom. Ako hráč bol absolútny génius. Dal by kapele trochu francúzskeho vkusu," dodal Noel Gallagher.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies