Galis sa zaujíma Clébera z Nitry

NETKY.SK • 1 Október 2013, 11:59 • 2 min
Galis sa zaujíma Clébera z Nitry

NITRA - Po odchode Henricha Benčíka do nemeckého SV Wacker Burghausen stojí ofenzíva futbalistov FC Nitra najmä na pleciach Clébera.

slovakia

left justify in out

Výkony brazílskeho legionára neunikli pozornosti ani zástupcom iných klubov, na 27-ročného útočníka sa po zápase na pôde majstrovského Slovana Bratislava (0:5) pýtal aj poradca s rozšírenými kompetenciami v realizačnom tíme "belasých" Dušan Galis. "Koho by to nepotešilo. Záujem z lepšieho klubu beriem ako impulz, aby som na sebe pracoval ešte viac," citoval portál nitra.sme.sk slová Clébera k záujmu renomovaného trénera.

Rodák zo Sao Paula má v Corgoň lige 2013/2014 na konte zatiaľ tri presné zásahy a spolu s Benčíkom je najlepším strelcom nitrianskeho mužstva. Cléber však góly aj pripravuje, ako naposledy v sobotňajšom domácom stretnutí proti AS Trenčín (1:1), keď "posadil" center na hlavu spoluhráča Adriána Čermáka. "Tieto situácie sme v týždni nacvičovali, nový tréner Vladimír Koník kladie veľký dôraz na štandardné situácie. Samozrejme, som rád, že to vyšlo," dodala opora Nitry. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies