Galantskí policajti hľadali drogy v dvoch mestských bytoch v Seredi

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 13:55 • 2 min
Galantskí policajti hľadali drogy v dvoch mestských bytoch v Seredi

SEREĎ - Galantskí policajti v utorok 8. apríla prehľadali dva mestské sociálne byty v Seredi, hľadali v nich drogy.

slovakia

left justify in out

Policajti pre podozrenie z prechovávania a predaja omamných a psychotropných látok zadržali päť osôb - troch mužov a dve ženy. Agentúru SITA o tom informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Pri policajnej akcii zadržali 28-ročného muža z Bratislavy, ktorý sa v Seredi zdržuje. Muž mal podľa polície u seba čierne puzdro s hnedým práškom. Na okennej parapete u neho policajti našli aj rozsypanú bielu kryštalickú látku a plastovú striekačku so zvyškami bielej látky.

 

Policajti muža zadržali a so súhlasom prokurátora ho umiestnili do cely policajného zaistenia. Policajný vyšetrovateľ už začal vo veci trestné stíhanie pre zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Mužovi podozrivému z prechovávania a predaja drog hrozí v prípade dokázania viny troj- až desaťročné väzenie.

 

Z drogovej trestnej činnosti polícia podozrieva aj 33-ročnú ženu zo Sládkovičova a 52-ročnú ženu zo Serede. U nich polícia našla papierovú skladačku s neznámym hnedým práškom a plastovú striekačku s bielou kryštalickou látkou. V rukách polície skončil aj 32-ročný muž z okresu Galanta, u ktorého našli kovovú lyžicu s bielym práškom a tri inzulínové striekačky. Ako informovala Linkešová, tieto osoby a ešte jedného muža, u ktorého policajti nič nenašli, neskôr prepustili. "Vydané veci polícia zaistila a spolu s ostatnými zaslala na expertízne skúmanie. Galantská polícia na prípadoch naďalej intenzívne pracuje," dodala Linkešová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies