Futbaloví rozhodcovia v Sydney budú nosiť na tele kamery

NETKY.SK • 5 Máj 2023, 16:30 • 2 min
Futbaloví rozhodcovia v Sydney budú nosiť na tele kamery

SYDNEY - V amatérskej futbalovej lige v austrálskom Sydney budú rozhodcovia nosiť na tele kamery. Tamojší zväz sa odhodlal k netradičnému kroku po tom, ako jednému z arbitrov zlomil hráč čeľusť.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročného Khodra Yaghiho udrel minulý týždeň do tváre na konci zápasu jeden z futbalistov, ktorý si odpykával trest a v stretnutí nehral. Zároveň je aj amatérsky boxer. Rozhodca potreboval po zranení komplexnú operáciu a strávil štyri dni v nemocnici.

 

Amatérska futbalová asociácia v oblasti Bankstown na predmestí Sydney následne rozhodla, že rozhodcovia budú v zápasoch zatiaľ pokusne nosiť na tele kamery. "Po čase zhodnotíme efektivitu tohto kroku. Ak to prinesie úspech, zavedieme ho aj v ďalších súťažiach," uviedla liga v stanovisku, z ktorého citovala agentúra AP. Muž, ktorý napadol rozhodcu, čelí obvineniam z nebezpečného vyhrážania a ťažkého ublíženia na zdraví. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies