Futbalisti Realu Madrid prehrali s Gironou 2:4. Betis Sevilla remizovala s Realom Sociedad 0:0

NETKY.SK • 26 Apríl 2023, 10:50 • 2 min
Futbalisti Realu Madrid prehrali s Gironou 2:4. Betis Sevilla remizovala s Realom Sociedad 0:0

MADRID - Real Madrid prehral v utorkovom stretnutí 31. kola španielskej La Ligy na ihrisku Girony 2:4 a nestiahli jedenásťbodové manko na lídra súťaže FC Barcelona. V súboji tabuľkových susedov remizoval Betis Sevilla s Realom Sociedad 0:0. Klub zo San Sebastianu figuruje na štvrtom mieste o šesť bodov pred piatym Betisom.

slovakia

left justify in out

Futbalisti Realu Madrid prehrali v utorkovom stretnutí 31. kola španielskej La Ligy na ihrisku Girony 2:4 a nestiahli jedenásťbodové manko na lídra súťaže FC Barcelona. Hrdinom zápasu bol argentínsky útočník Taty Castellanos, ktorý zaznamenal všetky štyri presné zásahy domácich. Real má po šiestej ligovej prehre v tejto sezóne päťbodový náskok pred Atleticom Madrid, mestský rival však odohral o zápas menej. Na Barcelonu strácajú zverenci Carla Ancelottiho jedenásť bodov, pričom Kataláncov čakalo v stredu vystúpenie na ihrisku Raya Vallecana.

 

V súboji tabuľkových susedov remizoval Betis Sevilla s Realom Sociedad 0:0. Klub zo San Sebastianu figuruje na štvrtom mieste o šesť bodov pred piatym Betisom.

 

La Liga - 31. kolo: FC Cadiz - Osasuna Pamplona 0:1 (0:0) Gól: 62. R. Garcia, ČK: 85. Ezzalzouli (Osasuna) FC Girona - Real Madrid 4:2 (2:1) Góly: 12., 24., 46. a 62. Castellanos - 34. Vinicius Junior, 85. Lucas Betis Sevilla - Real Sociedad San Sebastian 0:0.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies