Futbalisti Atletica zdolali Almeriu 2:1, hostia ani raz nevystrelili na bránu

NETKY.SK • 17 Apríl 2023, 09:50 • 2 min
Futbalisti Atletica zdolali Almeriu 2:1, hostia ani raz nevystrelili na bránu

MADRID - Futbalisti Atletica Madrid vyhrali v nedeľňajšom zápase 29. kola španielskej La Ligy nad Almeriou 2:1. Barcelona remizovala na pôde Getafe 0:0. Jej náskok na čele tabuľky pred druhým Realom Maridom, ktorý v sobotu vyhral na ihrisku Cadizu 2:0, sa tak zmenšil na jedenásť bodov.

slovakia

left justify in out

Futbalisti Atletica Madrid vyhrali v nedeľňajšom zápase 29. kola španielskej La Ligy nad Almeriou 2:1. Oba góly domácich vsietil Antoine Griezmann. Hostia nevystrelili na bránu súpera ani raz. Na priebežných 1:1 skórovali vďaka vlastencu Joseho Mariu Gimeneza. Atletico je v tabuľke tretie, dva body za Realom Madrid. Almeriu delia od zóny zostupu tri body.

 

Opäť zakopla Barcelona, ktorá iba remizovala na pôde Getafe 0:0. Jej náskok na čele tabuľky pred druhým Realom Maridom, ktorý v sobotu vyhral na ihrisku Cadizu 2:0, sa tak zmenšil na jedenásť bodov. Katalánci zaváhali na pôde tohto súpera aj v jarnej časti predošlej sezóny, keď s ním taktiež uhrali bezgólovú remízu a bez gólu sú v druhom ligovom zápase za sebou. V pondelok neskórovali ani proti Girone (0:0). Getafe poskočilo na 15. miesto práve pred Cadiz, s ktorým má lepšiu vzájomnú bilanciu.

 

Girona zvíťazila v druhom zápase nad Elche 2:0 a v tabuľke sa posunula na deviate miesto pred Osasunu vďaka lepšej bilancii vo vzájomných zápasoch. Hostia sú naďalej na poslednom mieste, sedemnásť bodov pod pásmom zostupu a nebodovali už v štvrtom zápase za sebou. V závere duelu navyše prišli o útočníka Ezequiela Poncea, ktorý dostal červenú kartu.

 

La Liga - 29. kolo: Atletico Madrid - UD Almeria 2:1 (2:1) Góly: 5. a 44. Griezmann - 37. Gimenez (vlastný) Getafe CF - FC Barcelona 0:0 FC Girona - CF Elche 2:0 (1:0) Góly: 45. Castellanos, 70. Romeu, ČK: 90.+2 Ponce (Elche).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies