FUTBAL: Útočník Pellé po striedaní nepodal Venturovi ruku, bude za to pykať

NETKY.SK • 7 Október 2016, 13:54 • 2 min
FUTBAL: Útočník Pellé po striedaní nepodal Venturovi ruku, bude za to pykať

TURÍN - Graziano Pellé si neoblečie dres talianskej futbalovej reprezentácie minimálne v nedeľňajšom zápase kvalifikácie majstrovstiev sveta 2018 proti Macedónsku v Skopje.

slovakia

left justify in out

Tréner Gian Piero Ventura ho vyradil z kádra po tom, ako mu útočník čínskeho klubu Šan-tung Lu-neng odmietol podať ruku, keď ho vystriedal v druhom polčase štvrtkového súboja so Španielskom (1:1). Talianska národná federácia oznámila, že Pellé už odcestoval späť k svojmu zamestnávateľovi.


Ventura stiahol Pellého z trávnika v 60. min prestížneho zápasu G-skupiny v Turíne, keď do hry poslal Cira Immobileho, ale odpovede na ponúkané podanie rúk sa nedočkal. Rozladený Pellé zamieril rovno na lavičku. Po zápase si uvedomil, že šliapol vedľa, a na instagrame sa za incident ospravedlnil: "Správal som sa neprijateľne a je spravodlivé, že za to budem niesť zodpovednosť," napísal.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies