Pred aténskym súdom, kde vypovedali vypovedali obžalovaní fanúšici Dinama Záhreb vypukli potýčky

NETKY.SK • 11 August 2023, 17:30 • 2 min
Pred aténskym súdom, kde vypovedali vypovedali obžalovaní fanúšici Dinama Záhreb vypukli potýčky

ATÉNY - Približne 200 fanúšikov futbalového klubu AEK Atény sa zhromaždilo pred súdom, kde vypovedali desiatky zatknutých priaznivcov Dinama Záhreb. Pričom niektorí hádzali fľaše s vodou a iné predmety na políciu a televízne štáby.

slovakia

left justify in out

Kvalifikačný zápas Ligy majstrov medzi AEK a Dinamom Záhreb organizátori v utorok zrušili po tom, ako desiatky chorvátskych priaznivcov s drevenými palicami a kovovými pálkami napadli okoloidúcich pred Opap Arenou. Jeden z fanúšikov domáceho klubu, 29-ročný Michalis Katsouris, zomrel na mieste na následky bodných zranení.

 

Okrem toho utrpelo zranenia ďalších 10 ďalších ľudí. Informovala agentúra AP. Orgány činné v trestnom konaní zatkli viac ako 100 osôb, ktoré obvinili z vraždy, členstva v zločineckej skupine a ďalších trestných činov. Spomienkový obrad za Katsourisa sa mal konať v piatok. Miestne úrady na znak smútku prerušili niekoľko verejných podujatí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR Foto: The Independent
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies