Froome a Kittel vynechajú pre chorobu Tirreno

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 11:43 • 2 min
Froome a Kittel vynechajú pre chorobu Tirreno

PARÍŽ - Na cyklistických pretekoch Tirreno - Adriatico, ktoré sa začínajú v stredu, nepríde k súboju všetkých elitných mien súčasného pelotónu.

slovakia

left justify in out

Brit Chris Froome sa totiž odhlásil z podujatia WorldTour pre chorobu. Informoval o tom prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Twitter. "Stále sa necítim, že by som mohol absolvovať plnohodnotne Tirreno - Adriatico. Som sklamaný, ale zdravie je prvoradé," uviedol Froome, víťaz Tour de France 2013. Na štarte Tirreno - Adriatico nebudú chýbať Alberto Contador, Nairo Quintana či Vincenzo Nibali. O dres v bodovacej súťaži by mal zabojovať Peter Sagan, ktorému v pondelok ubudol jeden zo súperov v záverečných šprintoch. Z pretekov sa odhlásil aj Marcel Kittel. "Po Tour Down Under som bol chorý, mal som v tele vírus a momentálne nie som stále na 100 percent v poriadku," uviedol nemecký šprintér.

 

Preteky Tirreno - Adriatico sa začnú v stredu v Lido di Camaiore tímovou časovkou na 22,7 km. Celkovo je na programe sedem etáp, záverečná bude časovka jednotlivcov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies