Sabaton a Avatar už túto stredu v Bratislave!

NETKY.SK • 22 August 2022, 16:30 • 2 min
Sabaton a Avatar už túto stredu v Bratislave!

BRATISLAVA - Neskutočný zážitok pre všetkých skutočných fanúšikov a milovníkov metalu vypukne už o dva dni v hlavnom meste.

slovakia

left justify in out

Fajnšmekri sa môžu tešiť na obľúbenú skupinu Sabaton! Metalový cirkus predvedú aj hostia koncertu – Avatar! Nenechajte si ujsť tento jedinečný koncert, a to v stredu 24. augusta. Vstupenky zakúpite exkluzívne cez listocheck.sk:https://listocheck.sk/detail/sabaton

 

 

 

Švédski bojovníci, kapela Sabaton, vystúpi v bratislavskom NTC v rámci turné k novému albumu The War To End All Wars. Kapelu charakterizujú piesne s tematikou vojny a vojenskej histórie. Joakimov nenahraditeľný hlas doplnený o jedinečné tóny melodického power metalu zaznie NTC arénou už o pár hodín.

 

Sprevádzať ich bude kapela Avatar, ktorá je hosťom na ich turné po Európe, vrátane bratislavského koncertu. Švédski metalisti opäť raz prekročia hranice medzi hudbou a divadlom. Pôvodne čisto melodická deathmetalová kapela začala neskôr hrať inak a prešla na avantgardný metal.

 

 

Uvidíme, či táto pätica uletených metalových klaunov, fungujúca od roku 2001 s frontmanom Johanneom Eckerströmom, zahrá iba výber z ich albumov alebo pridá aj najnovšie piesne, kde sa stretávajú v jednom celku mnohé metalové nálady, ktorými odstrelia všetko vôkol nich.

 

Vstup do haly začíná 18:00, Avatar začnú svoju šou o 19:00 a Sabaton o 20:15.

 

Vstupenky: https://listocheck.sk/detail/sabaton

 

FB udalosť: https://www.facebook.com/events/470428368086632



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies