Frankie Bridge zo skupiny The Saturdays má druhé dieťa

NETKY.SK • 16 August 2015, 10:13 • 2 min
Frankie Bridge zo skupiny The Saturdays má druhé dieťa

BRATISLAVA - Anglická speváčka Frankie Bridge, známa najmä zo skupiny The Saturdays, a jej manžel, bývalý futbalista Wayne Bridge, majú druhé dieťa. Dvadsaťšesťročná rodáčka z Londýna to v sobotu oznámila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

„Dnes ráno prišiel na svet náš úžasný chlapček Carter Bridge. Je absolútne dokonalý. Parker je nadšený, že je z neho veľký brat!“ uviedla interpretka, ktorá si Bridgea vzala za manžela vlani v júli. Ich prvorodený syn Parker sa narodil 18. októbra 2013.


O tom, že sa rodina Bridgeovcov rozrastie o ďalšieho člena, informovala speváčka v januári. „S nadšením vám oznamujem, že Wayneovi & mne sa tento rok narodí ďalšie bábätko. Nevieme sa dočkať, kedy Parkerovi pribudne malý braček alebo sestrička,“ napísala na Twitter Bridge, ktorú rovnako ako vojvodkyňu z Cambridgeu Catherine trápilo nadmerné dávenie v ťarchavosti (hyperemesis gravidarum).


Frankie Bridge, za slobodna Frankie Sandford, vydala s formáciou The Saturdays radové albumy Chasing Lights (2008), Wordshaker (2009), Headlines! (2010), On Your Radar (2011), Living for the Weekend (2013), kompiláciu Selection: The Greatest Hits (2014) a single ako Just Can't Get Enough, Forever Is Over, Missing You, All Fired Up či What About Us (feat. Sean Paul). Bola tiež členkou skupiny S Club 8.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies