Francúzskom otriasla detská brutalita: Tri školáčky mučili mladšiu žiačku

NETKY.SK • 15 Apríl 2016, 17:26 • 2 min
Francúzskom otriasla detská brutalita: Tri školáčky mučili mladšiu žiačku

PARÍŽ - Francúzska polícia vyšetruje tri školáčky pre podozrenie z mučenia a šikanovania mladšej, 12-ročnej žiačky. Informovala o tom dnes webová stránka BBC.

slovakia

left justify in out

Školáčky z mesta Créteil v metropolitnej oblasti Paríža údajne mladšie dievča rôznym spôsobom trápili niekoľko mesiacov. Svojej obeti napríklad zhasínali na tvári a rukách cigarety, vykĺbili jej sánku, poranili ju nožom a vymáhali od nej peniaze.


Otec dievčaťa povedal, že dcéra o šikanovaní veľmi dlho mlčala v obave, že tým svojej rodine spôsobí problémy. Napokon však prehovorila a polícia jej mučiteľky vo veku 13 až 15 rokov zadržala.


Matka obete povedala denníku Le Parisien, že v utorok našla dcéru na ulici zakrvavenú a otrasenú a "zistila, čo jej robili od decembra". "Zbadali sme, že nám doma mizli peniaze a šperky," dodala. "Teraz musíme odtiaľto odísť.... Už nemôžeme ďalej žiť v Créteil," citovala matku BBC.


Napadnuté dievča navštevovalo školu Clémenta Guyarda v Créteil. Hovorkyňa rodičovského združenia pôsobiaceho na škole uviedla, že všetci sú týmto činom otrasení, o žiadnych konkrétnych problémoch nevedeli. "Muselo sa to diať mimo školy," zdôraznila hovorkyňa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies