FPS hra Halo Infinite sa už nedočká ďalších sezón, ale vývojári upresnili, čo môžeme ešte očakávať

NETKY.SK • 22 Január 2024, 18:34 • 2 min
FPS hra Halo Infinite sa už nedočká ďalších sezón, ale vývojári upresnili, čo môžeme ešte očakávať

Hra Halo Infinite nebola príliš populárna, napriek tomu vývojárske štúdio 343 Industries v posledných rokoch neustále aktualizovalo multiplayerovú časť, ale teraz nastal čas na zmenu. Podľa oznámenia tímu je aktuálne bežiaca piata sezóna poslednou sezónou hry, ale našťastie sa nehovorí, či v budúcnosti prestanú Infinite podporovať, iba budú hráčom dodávať obsah v inom formáte.

slovakia

left justify in out

Nový obsah budeme dostávať v rámci takzvaných Operations, ktoré budú oveľa kratšie než niekoľkomesačné sezóny (budú trvať len niekoľko týždňov). Toto usporiadanie môžu poznať hráči Master Chief Collection, ale okúsili sme ho aj v piatej sezóne Infinite. Prvá nová kampaň, Spirit of Fire, má debutovať 30. januára a zameria sa na Halo Wars, prinesie celkom novú mapu a rozšíri Forge spolu s rôznymi kozmetickými predmetmi.

 

Počas operácií budú mať hráči možnosť po obmedzenú dobu získať skvelé odmeny zadarmo, ale môžu očakávať aj prémiovú verziu, napríklad Spirit of Fire, ktorá prináša späť guľomet z prvej hry Halo v podobe skinu. Druhou kampaňou bude Cyber ​​Showdown 3 a treťou sa bude volať The Yappening 2.

Zaujímavé je, že vo videu oznamujúcom zmeny komunitný manažér hry John Junyszek prezradil, že Halo tento rok čaká vzrušujúci rok, pretože okrem vlastného tímu, ktorý sa venuje podpore Infinite, už majú niekoľko pracovných skupín, ktoré pracujú na budúcich projektoch. Battle royale medzi nimi pravdepodobne nebude, ale je možné, že niekde číha ďalší plnohodnotný diel, ktorý bude pokračovať vo vesmírnom dobrodružstve Master Chiefa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, 343 Industries, PC Gamer, Foto: Xbox.com
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies