FOTO Zo sexi cheerleaderky sa stala bojovníčka MMA

NETKY.SK • 13 November 2015, 11:16 • 2 min
FOTO Zo sexi cheerleaderky sa stala bojovníčka MMA

LAS VEGAS - MMA je pomerne mladý šport, a nehovoriac o ženskom MMA. Veľa zápasníkov bojuje preto aby vydobilo svojmu športu taký rešpekt a úctu aký si zaslúži. Tak isto robí aj bývalá cheerleaderka Rachel Wray.

slovakia

left justify in out

Rachel bola v sezóne 2010-2011 cheerleaderka NFL ( National Football League)  teamu Kansas City Chiefs. Kto si myslí, že to je ľahký šport tak sa veľmi míli. Cez výberové konanie prejdú iba tie najlepšie z najlepších. Trénuje sa viac fázovo, v obrovských kvantách. A najlepšie na celom je, že to baby robia zadarmo!

 

Toľkoto z minulosti Rachel. Po skončení sezóny sa začala venovať Brazílskemu Jiu Jitsu a MMA. MMA sa jej natoľko zapáčilo, že momentálne má za sebou štyri amatérske zápasy s bilanciou 2 výhry a 2 prehry. Kvôli zraneniu sa teraz  dostalo MMA do úzadia, ale BJJ sa venuje pravidelne a zúčastňuje sa aj súťaží. Na jednej z nich zápasila v kategórií  bez rozdielu opaskov kde sa  jej podaril husársky kúsok a prinútila  zdať sa súperku, ktorá mala fialový opasok. Po tejto súťaži bola promovaná od trénera na modrý opasok. Vyjadrila sa tak, že na tento moment bola zatiaľ najviac hrdá vo svojej športovej kariére. Je veľkou fanúšičkou Roundi Rousey a trénuje v Gyme UFC Faytetteville.

 

Aké má plány do budúcna?

 

"Podarilo sa mi dosiahnuť veci na ktoré som sa veľmi dlho a tvrdo pripravovala. Cítim sa byť už pripravená na ďalší MMA zápas. No v ešte pred tým sa zúčastní jedného turnaju v BJJ. Môjmu trénerovi som už naznačila, že sa už cítim byť pripravená, on mi na to odpovedal, že s radosťou mi vybaví ďalší zápas!"

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies