VIDEO Známe osobnosti v tíme Československého leva zdolali hádzanárky Interu

NETKY.SK • 3 Máj 2015, 21:10 • 2 min
VIDEO Známe osobnosti v tíme Československého leva zdolali hádzanárky Interu

BRATISLAVA - Československý lev OSST si pri príležitosti príchodu 1. mája vyskúšal sily s hádzanárkami AŠK Inter Bratislava.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Keďže je máj lásky čas a k partnerskej láske patrí aj nežné pohlavie, tak si oklamčákov sport show team, po klasickom futbale vo Velkých Bieliciach, sálovom futbale v Užhorode na Ukrajine, bowlingu v Čechách, vodnom póle v Bratislave, hokeji v Dvůr Králové, pokerovom turnaji v Bratislave, biliarde a stolnom tenise v Slovenskom raji v hoteli Čingov, zmeral sily v ďalšom druhu športu v hádzanej, a to proti ženskému teamu AŠK INTER BRATISLAVA.

 

Bol to zápas, kde všetci bojovali o dušu a "telo na telo". Aj keď hračky Interu boli "levom" vyrovnaným súperom, tento súboj nakoniec skončil úspechom  Československých levov OSST.

 

Tu je treba povedať, že Československý lev - Oklamčák show sport team bol pod vedením slovenského reprezentačného trénera Zoltána Heistera vo veľkej presile. Okrem neho za "levov" bojovali Pavol Drapák ,Jozef Lohyňa, Július Šimon, Ivan Maljar, Marek Šotola, Anton Dragúň, Vladimír Németh, Michal Rimovský, Roman Fratrič, Igor Kmeťo a v závere aj Štefan Kožka.

 

Ako pre netky.sk povedal prezident Československého leva OSST Jozef Oklamčák, „prijali sme výzvu hádzanárok AŠK Inter Bratislava a pri príležitosti blížiacich sa "dní lásky", sme s radosťou odohrali tento zápas a dokázali, že okrem futbalu, bowlingu, vodného pola, hokeja, biliardu a stolného tenisu, "levy" vedia zabojovať aj v hádzanej.“

 

A to nie je všetko, už o necelé tri týždne, 23.5. 2015 sa Československý lev OSST, postaví na palubovku, v športovej hale Rabotín v Prahe, kde si odskúša sily v basketbale. V tomto zápase za "levov", okrem iných, nastúpia aj basketbalové legendy Andrej Zídek, Jiři /Áda/ Pospišil , Stanislav Kropilák a tiež prvý Čech v NBA Jiři /George/ Zídek".

 

Pozrite si video a zažite atmosféru hádzanárskeho  zápasu ČESKOSLOVENSKÝ LEV - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAM proti ženskému teamu AŠK INTER BRATISLAVA a následnej afterparty.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies