FOTO V tomto oblečení nás budú reprezentovať športovci na paralympiáde v Riu

NETKY.SK • 5 September 2016, 12:42 • 2 min
FOTO V tomto oblečení nás budú reprezentovať športovci na paralympiáde v Riu

BRATISLAVA – Naši paralympionici sa pred odletom do Ria stretli na grilovačke, ktorá bola spojená s módnou prehliadkou - predstavením kolekcie pre PH RIO 2016.

slovakia

left justify in out

Všetkých zúčastnených privítal predseda Slovenského paralympijského výboru Ján Riapoš a známy moderátor Stanislav Ščepán.

 

Našim paralympionikom poprial veľa šťastia predseda predstavenstva a generálny riaditeľ SPP Štefan Šabík, Predseda správnej rady Nadácie SPV Imrich Bereš, podľa ktorého sú paralympionici víťazmi „už teraz, pretože zvíťazili nad vlastným osudom.“ Veľa úspechov im poprial aj vedúci výravy PH RIO 2016, Samuel Roško, rovnako tak aj zástupca odevnej spoločnosti ATAK pán Bobák a pán Milan zástupca obuvníckej spoločnosti ECCO.

 

Po príhovoroch nasledovala módna prehliadka oblečenia pre PH RIO 2016, na ktorú sa prišli pozrieť aj známe osobnosti ako Alena Heribanová a Robo Opatovský.

 

Celú akciu uzatvoril svojim príhovorom minister školstva Peter Plavčan, ktorý našim športovcom zaželal veľa úspechov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies