FOTO Tom Hardy prišiel o najlepšieho priateľa, na rozlúčku mu venoval dojemné slová

NETKY.SK • 9 Jún 2017, 17:19 • 2 min
FOTO Tom Hardy prišiel o najlepšieho priateľa, na rozlúčku mu venoval dojemné slová

LONDÝN – Britský herec Tom Hardy v súčasnosti prežíva ťažké časy. Zomrel mu psík menom Woodstock, ktorého pred šiestimi rokmi osudovo stretol.

slovakia

left justify in out

Jedného dňa v roku 2011 išiel po Atlante autom s kolegyňou Jessicou Chastainovou, keď na ceste takmer prešiel zatúlaného psa. Bol rád, že ho nezabil, no práve Jessica ho donútila, aby zastavil a zobral psa do auta.

 

Woodstock bol v tom čase ešte len 11-týždňové šteňa a Hardy sa napokon rozhodol, že sa ho ujme. Vzal ho do zvieracieho obchodu, kde mu nakúpil hračky, jedlo a obojok. Odvtedy sa začalo ich spoločné dobrodružstvo a nový život.

 

Ako povedal sám Hardy, stal sa jeho najlepším priateľom. Zažili spolu veľa dobrých i ťažkých chvíľ a je takmer na všetkých rodinných fotkách aj videách. Woodstock bol dokonca v časopise TIME označený za najvplyvnejšie zviera. A zrazu odišiel.

 

 

"Woody odišiel a moje srdce je kompletne rozbité,“ napísal Hardy na sociálnej sieti.

 

Pes zomrel po boji s agresívnou chorobou na chronický zápal svalov. "Som vďačný za jeho vernú spoločnosť a lásku a som rád, že už netrpí," vyjadril sa herec.

 

 

Hardy v tejto súvislosti zverejnil oficiálnu rozlúčkovú fotografiu a status, kde nešetril emóciami: "Pre najlepšieho kamaráta vôbec, ktorého milovala celá rodina a on miloval ju, viac ako si dokážem predstaviť. Woody bol ten najlepší spoločník na cesty, o akom sme mohli kedy snívať. Naše duše sa navzájom prepojené."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies