FOTO Teenagerka zachránila už šesť ľudí: Dokázala to pomocou obyčajného odkazu!

NETKY.SK • 31 Júl 2018, 15:30 • 2 min
FOTO Teenagerka zachránila už šesť ľudí: Dokázala to pomocou obyčajného odkazu!

Mladá Angličanka zachraňuje ľudské životy veľmi originálnym spôsobom.

slovakia

left justify in out

Doba je náročná, plná stresu, tlaku a neistoty. Človek citlivejšej povahy ma neraz problém v nej prežiť. Aj z tohto dôvodu sú samovraždy čoraz častejším fenoménom. Na život si siahajú nielen mladí ľudia, ale aj tí starší, ktorí už nevedia ako ďalej. Práve v tejto súvislosti je neslávne známy aj most Wearmouth v Anglickom meste Sunderland.  Istá 18-ročná dievčina sa však na situáciu už nemohla pozerať a rozhodla sa, že musí zakročiť.

 

Paige Hunter vonkoncom nepatrí medzi ľahostajných ľudí. Na ostatných jej záleží a zakaždým, keď sa dopočula o ďalšej tragickej smrti nešťastného človeka, veľmi ju to zamrzelo. Vymyslela preto spôsob, akým sa pokúsi v podobných prípadoch zabrániť ďalšiemu nešťastiu. Prišla na most a na zábradlie umiestnila desiatky odkazov pre potenciálnych samovrahov. Ich obsah ich mal odhovoriť od dobrovoľnej smrti, minimálne ich prinútiť k tomu, aby si to ešte raz premysleli.

 

 

Týmto spôsobom sa dievčine podarilo zachrániť už šesť životov, za čo si vyslúžila aj ocenenie od miestnej polície. Nezištne totiž poskytovala pomoc ľuďom v núdzi, ktorí potrebovali podporu ako nikto iný.

 

 

A few weeks ago, we posted about our incredible student Paige Hunter, who went to Sunderland Bridge to post messages of hope to people in despair. Today, we were contacted by a real person who had every intention of ending their life, until they saw the notes Paige had placed. It is beyond heartwarming to hear stories like this, where such a simple, selfless act can truly touch a stranger in this way. The person contacted us directly via our Facebook Paige, and wishes to thank Paige for what she did. They said: "Honestly, she is such an outstanding girl with a heart of gold. Thank you and what Paige has done has made me call out for the help of friends, family and professionals." It is fantastic to hear that this person is now getting the help they need. Remember that mental health is something we should all talk about - if you're ever suffering, don't do it in silence and reach out to others. #paigehunter #mentalhealthawareness #mentalhealthsupport #sunderlandbridge #suicideprevention #sunderland

Príspevok, ktorý zdieľa East Durham College (@eastdurhamcol),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies