FOTO SMER-SD má míting v Bratislave: Fica nadšene vítalo viac ako 5-tisíc ľudí v hľadisku!

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 18:47 • 2 min
FOTO SMER-SD má míting v Bratislave: Fica nadšene vítalo viac ako 5-tisíc ľudí v hľadisku!

BRATISLAVA - V stredu vrcholí kampaň pred sobotňajšími parlamentnými voľbami.

slovakia

left justify in out

Vládny Smer-SD má v Bratislave naplánovaný posledný míting. Plné javisko bolo už 20 minút pred začatím mítingu. 

 

Posledným predvolebným mítingom tak naplnil bratislavské Národné tenisové centrum.  Počas mítingu bolo naplánované vystúpenie českého speváka Michala Davida. Na jeho vystúpenie a na stretnutie s predsedom strany Robertom Ficom sa teší viac ako 5000 ľudí. Robert Fico si koncert pozrel z uzatvoreného balkóna v hale. Vystúpenie speváka si nenechali ujsť ani Martin Glváč a Monika Beňová. 

 

Vstup na míting si bolo potrebné včas rezervovať. Do NTC sa dostali len ľudia so vstupenkami.

 

Míting moderoval  Martin Nikodým, ktorý začal s priemietaním záberov o Slovensku. Následne sa prihovoril Robert Fico. Ľudia mu tlieskali, ozývali sa výkriky hurá z radov, kde sedia priaznivci strany SMER-SD. 

 

Robert Fico počas svojho prejavu predstavil sympatizantom Smeru alternatívy, ktoré sú možné vo voľbách. Smer-SD ponúka stabilitu, ktorú nevie ponúknuť žiadna iná strana. Inou možnosťou je široká pravicová koalícia pozostávajúca so šiestich až siedmich strán. Fico tiež predpovedal, že do parlamentu sa dostane najvyšší počet strán. Smer chce podľa premiéra pokračovať nie pre autá a kancelárie, ale preto, že niečo sa dosiahlo. „Chybou politika by bolo myslieť si, že je nenahraditeľný,“ konštatoval.

 

Fico svojim priaznivcom zopakoval známe tvrdenia o tom, že odovzdáva krajinu v lepšom stave, ako ju preberal v roku 2012. Priznal chyby, za ktoré však podľa neho mnohí zaplatili. Podstatnú časť prejavu venoval utečeneckej kríze. Upozornil, že vznik ucelených moslimských komunít na Slovensku by bol bezpečnostným rizikom. Schengenské hranice prirovnal k ementálu.


Po politických prejavoch sa začal kultúrny program, v ňom bol ťahákom český spevák Michal David, ktorý odspieval 16 svojich hitov.

 

 

NTC v Bratislave zaplnené do posledného miesta. Viac ako 5000 ľudí. Úžasná atmosféra. Podporiť nás prišiel aj Michal David. Ďakujeme! :) #smersd16

Posted by SMER - SD on 2. marec 2016




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies