FOTO Slovák vypratával dom po tete, keď našiel toto, nemohol uveriť vlastným očiam!

NETKY.SK • 7 November 2018, 12:10 • 2 min
FOTO Slovák vypratával dom po tete, keď našiel toto, nemohol uveriť vlastným očiam!

Majetok staršej pani ohrozoval celú obec a nikto o tom ani netušil!

slovakia

left justify in out

Ako to už býva, keď sa naši príbuzní odoberú z tohto sveta, ostane po nich množstvo vecí, ktoré zhromažďovali celý život. Na pozostalých potom pripadne úloha, aby sa s nimi vysporiadali, pretriedili ich, porozdávali alebo si niečo nechali na pamiatku. Podobne to bolo aj v prípade Petra, ktorý takto upratoval dom po smrti svojej tety v obci Považany.

 

Okrem množstvá naozaj starých osobných vecí zosnulej pani našiel na stene jeden veľmi neobvyklý predmet. Keď sa prizrel bližšie, okamžite pochopil, že dom musí urýchlene opustiť a privolať políciu. Bola to totiž nevybuchnutá bomba z druhej svetovej vojny!

 

Žena zrejme pred rokmi našla nevybuchnutú muníciu rumunskej výroby kalibru 81 milimetrov a neznalá nebezpečenstva si ju ponechala ako pamiatku vo svojom dome. Zavesila si ju na stenu do miestnosti plnej iných vecí.

 

K bizarnému nálezu boli privolaní pyrotechnici, ktorí ho bezodkladne zneškodnili, čím odvrátili naozaj veľké nebezpečenstvo. Výbuch takejto vojenskej bomby by totiž mohol mať ďalekosiahle následky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies