FOTO Sexi dvojičky robia všetko spolu: Cvičia, jedia a aj plastiky majú rovnaké!

NETKY.SK • 31 Október 2014, 11:45 • 2 min
FOTO Sexi dvojičky robia všetko spolu: Cvičia, jedia a aj plastiky majú rovnaké!

ŠTOKHOLM – Dvojičky Sara a Emma Koponenové robia všetko spolu. Cvičia, jedia, dokonca podstúpili rovnaké plastické operácie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročné švédske dvojičky minuli už viac ako 20-tisíc dolárov na plastiky, ktoré podstúpili preto aby vyzerali identicky. Každá jedna absolvovala tri operácie pŕs a úpravu pier.

 

Dvojičky dokonca aj spolu cvičia. Každý deň trávia vo fitnescentre dve hodiny, cvičia rovnaké cviky, na rovnakých strojoch a s rovnakými činkami. Sú posadnuté tým, aby vyzerali rovnako.

 

img

 

Sara o ich závislosti na identickosti povedeala: „Ako dvojičky musíme vyzerať rovnako, ľudia to od nás očakávajú už od útleho detstva. Obe sme závislé na premene našich tiel, ale musíme to robiť spolu, aby sme ostali rovnaké.“

 

Sestry držia dokonca aj rovnakú dietu. Konzumujú rovnaké jedlá v rovnakom čase, aby mali identickú váhu. „Ak jedna z nás chce čokoládu a druhá zmrzlinu, musíme sa dohodnúť, čo si kúpime. Nemôžeme totiž každá jesť niečo iné,“ prezradila Emma.

 

img

 

Dvojčatá Koponenove tvrdia, že to nerobia kvôli tomu, aby priťahovali na seba mužskú pozornosť. Robia to preto, lebo chcú doviesť svoje telá do dokonalosti. Či sú dokonalé posúďte sami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies