FOTO Šesťročná slečna neodhadla svoje sily, jej príhoda baví ľudí na internete

NETKY.SK • 28 Máj 2018, 13:00 • 2 min
FOTO Šesťročná slečna neodhadla svoje sily, jej príhoda baví ľudí na internete

Dievča chcelo napodobniť svoju sestru, jej sily však na to akosi nestačili.

slovakia

left justify in out

Pozná to zrejme každý, kto má súrodenca. Ten mladší sa vždy bude pokúšať napodobňovať staršieho, je pre neho akýmsi prirodzeným vzorom. Inak to nebolo ani v prípade dvoch sestier Sireny a Evelyn Salazarových.

 

Sirena je staršia a už dlhšie sa aktívne venuje rôznym športovým aktivitám, medzi inými aj behu. Práve v ňom ju chcela nasledovať 6-ročná Evelyn, pre ktorú bola vytrvalosť staršej sestry zjavne inšpirujúcou a veľmi chcela vyskúšať to, čo robí ona. Slečna však nemala dostatočne vybudovanú kondíciu, a tak sa z tréningu sestier stala malá komédia.

 

Evelyn rozhodne nezanedbala prípravu. Obliekla sa do špeciálneho, na beh určeného, športového oblečenia a nevynechala ani poriadnu rozcvičku. Sirena zatiaľ všetko dokumentovala. Vyzeralo to nádejne až do momentu, kým sa sestry nevydali do ulíc a nezačali behať.

 

Evelyn ľahučký beh Sireny vždy obdivovala a vzbudzovalo to v nej pocit, že musí určite ísť o veľmi jednoduchú a zábavnú aktivitu. Čoskoro však zistila, ako je to v skutočnosti. Už po niekoľkých desiatkach metrov musela zastaviť, pretože nevládala dýchať. Svoje pocity pritom veľmi vtipne popisovala staršej sestre: "Moje srdce bije tak rýchlo (...) nikdy pred tým tak nebilo. Myslím, že plače," opisovala svoj stav.

Ako sa vyjadrila Sirena, Evelyn nemala podobnú skúsenosť, preto mierne spanikarila a beh ukončili predčasne. Nádejná bežkyňa sa po svojej nepríjemnej skúsenosti ukryla v posteli, no medzi tým sa už stala miláčikom mnohých ľudí na internete. Vyjadrovali jej sympatie a podporu. Na beh si vraj len treba zvyknúť a nevzdávať to.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies