Anketa Netky.sk: Ktorú stranu by ste volili v parlamentných voľbách 2020 ?


volby
Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
BratislavaBratislava 10°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
18.10.2014 13:00 Relax
FOTO Recept: Sladká sobota
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
18.10.2014 13:00 Relax

FOTO Recept: Sladká sobota



BRATISLAVA - Každá rodina pečie žemľovku inak. Vyskúšajte tento recept. Miesto rožkov použijeme lístkové cesto. Príprava je jednoduchšia, rýchlejšia výsledok určite poteší.


Suroviny:                                                          

1 lístkové cesto, 250 g tvarohu, 2 vajíčka (1 do tvarohu, 1 na potretie), 3 lyžice práškového cukru, 1 lyžicu maizeny, 250 ml mlieka, hrozienka, 4 jablká + škoricový cukor, piškóty

 

Príprava:

1. Lístkové cesto si rozdelíme na dve časti. Jednu rozvaľkáme a vložíme do zapekacej nádoby, ktorú sme vyliali vodou.  

 

 

2. Pripravíme si tvaroh: Tvaroh zmiešame s vajíčkom,  maizenou, cukrom, hrozienkami a mliekom. 

 

 

3. Nanesieme na cesto. 

 

 

 

4. Na tvaroh uložíme okrúhle piškóty. Na piškóty dáme na kocky nakrájané, alebo na hrubo postrúhané jablká a posypeme škoricou - prípadne cukrom (podľa chuti jabĺk). 

 

 

Jablká prikryjeme druhou časťou cesta a potrieme vajíčkom. Cesto poprepichujeme a vložíme do vyhriatej rúry zhruba na pol hodiny.

 

 

Čas prípravy: 70 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok