FOTO Nová ľudská Barbie (16): Tvrdí, že takto vyzerá prirodzene!

NETKY.SK • 20 August 2014, 15:49 • 2 min
FOTO Nová ľudská Barbie (16): Tvrdí, že takto vyzerá prirodzene!

KYJEV – Na scéne sa objavila ďalšia ľudská Barbie! Iba šestnásťročná Lolita Richi, ktorá sa narodila v ukrajinskom meste Kyjev, tvrdí že nepodstúpila žiadnu skrášľovaciu procedúru.

slovakia

left justify in out

V páse má iba 50 centimetrov a jej obrovské prsia zaujmú každého. Mladá Lolita však tvrdí, že toto je jej telo. Dokonca v živote ani nedržala diétu a fotografie si neupravuje v žiadnom programe. Jej postava aj vzhľad dokonale pripomínajú slávnu bábiku od Matela.

 

img

 

Sebavedomie jej nechýba. Tvrdí o sebe, že je výnimočná. „Nikdy som nepočula o Valerii Lukyanovovej (najslávnejšia ľudská Barbie – pozn.),“ sebavedomo vyhlásila. O svojom vzhľade je presvedčená, že je dokonalý. „Ľudia mi neustále hovoria, ako dobre vyzerám,“ prezradila.

 

img

 

Lolita navštevuje iba strednú školu a o nápadníkov núdzu nemá. „Všetci chlapci na škole ma chcú, ale žiadny sa mi nepáči,“ povedala o svojich spolužiakoch.

 

img

 

Barbie Lolita sa začala upravovať a obliekať ako Barbie, pretože chcela vyzerať perfektne a myslí si, že všetky ženy by mali urobiť to isté.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies