FOTO Muž porodil dieťa, lebo jeho žena nedokázala otehotnieť

NETKY.SK • 23 Marec 2017, 19:07 • 2 min
FOTO Muž porodil dieťa, lebo jeho žena nedokázala otehotnieť

COLUMBUS - Manžel sa obetoval pre dobro rodiny a namiesto neúspešnej ženy, vynosil a porodil dieťa on.

slovakia

left justify in out

Chris Rehs-Dupin sa podelil o svoj životný príbeh, ktorý pripomína film s Arnoldom Schwarzeneggerom. Jeho manželka Amy (33) nedokázala otehotnieť po umelom oplodnení ani na piatykrát. Každá dávka spermií od anonymného darcu stála v prepočte 870 eur.


 

Chris preto prebral rolu matky na seba. Mužom je totiž viac vo svojej hlave ako fyzicky. Narodil sa ako dievčatko, ale so svojím pohlavím sa vôbec nestotožňoval, preto väčšinu svojho života prežil ako muž.


 

V jeho tele sa však stále nachádzala funkčná maternica, ktorú sa po rokoch rozhodol opäť priznať. Po umelom oplodnení otehotnel, vynosil a napokon aj 20. decembra 2014 porodil dcéru Hayden.


 

„Veľmi dlhé obdobie sme liečili moju neplodnosť. Na ďalšiu liečbu by sme museli minúť kvantum peňazí a preto sme sa rozhodli, že dieťa vynosí radšej Chris,“ uviedla Amy.

Pár sa spoznal v detskom letnom tábore a obaja vždy vedeli, že chcú rodinu. Amy je s transgederom zmierená. Do mužskej role vraj tak vžil, že je tomu veľmi ľahké uveriť. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies