FIFA finančne potrestala FC Porto za porušenie prestupových pravidiel

NETKY.SK • 19 Február 2019, 19:26 • 2 min
FIFA finančne potrestala FC Porto za porušenie prestupových pravidiel

ZÜRICH - Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) potrestala portugalský klub FC Porto finančnou pokutou 50.000 švajčiarskych frankov za porušenie prestupových pravidiel.

slovakia

left justify in out

FC Porto (celý názov Futebol Clube do Porto) je portugalský futbalový klub so sídlom v Porte. Klub bol založený 28. septembra 1893 ako Football Club do Porto. Svoje domáce zápasy hráva od novembra 2003 na štadióne Estádio do Dragão.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O Estádio mais lindo do Mundo! 💙 Sem dúvidas algumas! 🔵⚪ #EstádioDoDragão

Príspevok, ktorý zdieľa Daily Portistas (@daily.portistas),

 

V Európe spravil tento klub veľký hlas ešte za čias trénera Josea Mourinha, keď najprv v sezóne 2002/2003 vyhral Pohár UEFA (po novom Euróska liga) a rok nato dokonca triumfoval v Lige majstrov, keď vo finále nedal šancu AS Monaku a vyhral presvedčivo 3:0.

 

 

Disciplinárna komisia riadiaceho orgánu rozhodla, že do prestupov Porta nedovolene vstupovali a ovplyvňovali ich nemenované tretie strany. FIFA bližšie nešpecifikovala identitu "tretích strán". Porto tiež pyká za dodanie zlých dát do prestupového systému FIFA (Transfer Matching System).

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies