FOTO Mladá Britka prežila počas rande najtrápnejšie momenty svojho života

NETKY.SK • 12 September 2017, 12:42 • 2 min
FOTO Mladá Britka prežila počas rande najtrápnejšie momenty svojho života

Rande mladého anglického páru sa vymklo spod kontroly.

slovakia

left justify in out

Mladí Angličania sa zoznámili prostredníctvom mobilnej aplikácie, kde spolu istý čas komunikovali. Nakoľko obaja nadobudli pocit, že by si mohli porozumieť rozhodli sa, že to vyskúšajú a stretnú sa osobne. Dohodli si teda rande v Bristole.

 

24-ročný Liam Smyth naplánoval romantickú večeru, ktorú si obaja užili. Následne sa presunuli do jeho bytu. Práve ten sa stal dejiskom série nešťastných udalostí, na ktoré rozhodne nezabudne ani jeden z nich.

 

Dievčina si u Liama odskočila na toaletu, no nanešťastie sa jej ju podarilo upchať. Nakoľko nechcela o tejto nepríjemnosti informovať svojho partnera, rozhodla sa, že problém vyrieši sama. Exkrement z toalety vybrala a v strese ho vyhodila z okna. To však celú situáciu len zhoršilo, pretože okno viedlo iba do polmetrového svetlíka. Nešťastná slečna sa teda pokúsila o nápravu, no do úzkeho priestoru sa cez vyklápacie okienko dostať nedokázala. Neostalo teda nič iné, ako priznať sa potenciálnemu priateľovi.

 

Liam sa rozbehol po náradie, aby okno rozbil, no dievčina ho zastavila. Presvedčila ho, že je amatérska gymnastka a s jeho menšou pomocou sa jej do štrbiny podarí dostať. Opak bol ale pravdou. Vo svetlíku sa zasekla. Liam ju nedokázal vytiahnuť, preto bol nútený privolať na pomoc hasičov. Tí ju po všetkých útrapách konečne vyslobodili.

 

Napriek tomu, že čo i len predstava takéhoto rande je pre nás nočnou morou, Liam to zobral s humorom a nadhľadom. Vyjadril sa, že jeho priateľka z internetu je veľmi milé dievča a rád by ju znova videl.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies