Sarri bude od budúcej sezóny novým trénerom Cristiana Ronalda

NETKY.SK • 14 Jún 2019, 11:20 • 2 min
Sarri bude od budúcej sezóny novým trénerom Cristiana Ronalda

RÍM - Už počas dnešných hodín by mal taliansky veľkoklub Juventus Turín vymenovať za svojho nového trénera Maurizia Sarriho, ktorý pôsobil na britských ostrovoch v Chelsea. Juve sa údajne dohodol na kompenzácii s anglickou Chelsea na úrovni 3,5 milióna eur.

slovakia

left justify in out

Podľa britského denníka Sky Sport si Chelsea už dokonca našlo zaňho aj náhradu. Na post hlavného trénera by mal prísť bývalý dlhoročný stredopoliar tímu Frank Lampard z druholigového Derby County.

 

 

Šesťdesiatročný Sarri by mal podpísať s viacnásobným talianskym šampiónom trojročný kontrakt. Do Chelsea prišiel vlani v júli, a i keď priviedol tím na tretie miesto Premier League a k titulu v Európskej lige UEFA 2018/2019, fanúšikovia na Stamford Bridge ho neprijal s nadšením. Predtým pôsobil tri roky v Neapole, v minulosti trénoval aj Empoli, Perugiu, Hellas Verona a viaceré tímy v nižších talianskych súťažiach.

 

 

V Turíne má nahradiť krajana Massimiliana Allegriho, ktorý viedol "starú dámu" päť sezón. Allegri ale podľa svojich slov potrebuje od futbalu aspoň na sezónu oddych, pretože sa chce venovať svojej rodine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ALLEGRI SI FERMERA’ PER UN ANNO Ieri sera in una conferenza stampa a Milano Massimiliano Allegri ha annunciato la sua intenzione di prendersi un anno sabbatico. “L'anno prossimo starò fermo, devo un po' riprendere in mano la mia vita privata. Gli ultimi 16 anni sono stati come una centrifuga, ho bisogno di staccare e andare a casa con famiglia e amici. Poi tornerò fresco per dare il massimo. “ Quindi per quanto concerne la prossima stagione Allegri tirerà il fiato. Poi si vedrà. #ilcalcioecultura#calcio#football#soccer#calcioitaliano#seriea#serieatim#allegri#massimilianoallegri#allegri#riposo#stop#annosabbatico#pausa#instacalcio#instafootball#calcionews#vitaprivata#famiglia#mercato#calciomercato#transfers#allenatore

Príspevok, ktorý zdieľa Il Calcio è cultura (@ilcalcioecultura),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies