FOTO Idioti storočia? Kdeže, iba sa fotili v pasci na krokodíly...

NETKY.SK • 25 Október 2017, 13:19 • 2 min
FOTO Idioti storočia? Kdeže, iba sa fotili v pasci na krokodíly...

Skupinka mužov v austrálskom Queenslande vplávala do pasce nastraženej na krokodíly. Podľa starostky mesta Douglas Shire Julie Leuovej ašpirujú na titul idioti storočia, keďže na tom mieste došlo pred dvoma týždňami k smrteľnému útoku krokodíla na človeka.

slovakia

left justify in out

Fotografie mužov plávajúcich okolo pasce na krokodíly, ktorí potom pózovali vo vnútri, obleteli sociálne siete a svetové médiá, informuje portál novinky.cz. 

 

img

Foto: Facebook

 

"Šokovalo ma to," povedala starostka Leuová pre rozhlasovú stanicu ABC. "Správali sa neuveriteľne hlúpo a nebezpečne. Tí ľudia asi usilujú o titul idioti storočia," dodala.

 

Pascu nastražili neďaleko pobrežného prístavu pri Port Douglase, kde pred dvoma týždňami zabil 4,3 metra dlhý krokodíl 79-ročnú ženu. Táto oblasť je známa tým, že sa tam vyskytujú morské krokodíly. 

 

Minister životného prostredia štátu Queensland Steven Miles povedal, že muži museli vplávať priamo pod nápisom, ktorý varuje, že akákoľvek manipulácia s pascou je nelegálna a hrozia za ňu vysoké pokuty. Samotné vplávanie dovnútra však protizákonné nie je, len veľmi nebezpečné.

 

"Vplávali dovnútra a vliezli tam, kde dávame návnadu. Odkedy som ministrom, už som videl veľa nehoráznych vecí, ale táto ich všetky tromfne," povedal Miles novinárom.

 

img

Foto: Facebook

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies