FOTO vnútri: Gitarista Brent Hinds z kapely Mastodon sa oženil

NETKY.SK • 25 Máj 2017, 15:40 • 2 min
FOTO vnútri: Gitarista Brent Hinds z kapely Mastodon sa oženil

BRATISLAVA - Brent Hinds, gitarista americkej heavymetalovej kapely Mastodon, sa oženil. Muzikant a Raisa Moreno si povedali "áno" počas skromného obradu, na ktorom sa zúčastnili aj nevestina mama a ženíchov svedok Tom Cheshire.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťtriročný hudobník zverejnil prostredníctvom služby Instagram niekoľko fotografií zo svadby. "Bol to veľký a krásny deň," napísal k záberom Hinds, ktorý Moreno požiadal o ruku 28. apríla počas koncertu skupiny Mastodon v Birminghame v Alabame. V sále bola aj jeho stará mama, ktorá si počas vystúpenia zatancovala na pódiu vedľa vnuka hrajúceho gitarové sólo.

 


Brent Hinds je jedným zo zakladajúcich členov skupiny Mastodon, ktorá vznikla v roku 2000 v Atlante v Georgii. Kapelu tvoria aj spevák a basgitarista Troy Sanders, gitarista Bill Kelliher a bubeník Brann Dailor. Debutový album Remission vydali v roku 2002. Po ňom nasledovali nahrávky Leviathan (2004), Blood Mountain (2006), Crack The Skye (2009), The Hunter (2011), Once More 'Round The Sun (2014) a Emperor of Sand (2017).

 

Na konte majú dve Kerrang! Awards, dve Metal Hammer Golden Gods Awards a tiež tri nominácie na Grammy. Skupina sa predstaví na festivale Rock for People, ktorý sa bude konať od 4. do 6. júla v Hradci Králové. Fanúšikovia a fanúšičky môžu Hindsa poznať napríklad aj vďaka pôsobeniu v kapelách The Blood Vessels, Fiend Without A Face alebo Giraffe Tongue Orchestra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies