FOTO Futbalová jednotka Ronaldo má ďalší problém! Žaluje ho sexi playmate

NETKY.SK • 21 Marec 2018, 08:03 • 2 min
FOTO Futbalová jednotka Ronaldo má ďalší problém! Žaluje ho sexi playmate

MADRID – Jeden z najobľúbenejších futbalistov Criastiana Ronaldo čelí ďalším problémom. Po daňových únikoch, ktoré sa mu nepodarilo vyriešiť mimosúdne a s najväčšou pravdepodobnosťou bude musieť zaplatiť 25-miliónovú pokutu, sa momentálne pasuje aj so žalobou, ktorú na neho podala brazílska plymate Erika Canelová.

slovakia

left justify in out

Celé sa to začalo, keď sa skončil ich 2-mesačný románik. Canelová sa rozhodla žalovať futbalovú hviezdu Realu Madrid pre nelichotivé správy, ktoré dostávala na dennom poriadku od Ronalda. Erika si nie je istá či ich písal samotný Ronaldo alebo jeho kamaráti. To však nemení nič na veci, že odmieta trpieť urážky a dehonestujúce výroky na jej osobu.

 

 

„Nazývali ma štetkou, povedali, že mi zničia život. Neviem, či to boli ľudia od Ronalda. Prestala som jesť, nemohla som spať, ani vychádzať z domu,“ uviedla Canelová, víťazka súťaže o najkrajší zadok Brazílie v roku 2016. Podľa jej slov, ich vzťah ukončila v momente, keď sa dozvedela, že Ronaldo je zadaný muž. Teraz sa s ním ide súdiť za psychickú ujmu, ktorú jej spôsobil.

 

 

Brazílska sexi playmate Erika Canelová je známa svojou bezprostrednosťou, ktorá nemá žiaden problém fotiť „ako ju boh stvoril“. Jej pekný zadok snáď poznajú všade na svete.

 

 

Mohlo by vás zaujímať: Ronaldo nedosiahol dohodu v kauze daňových únikov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies