FOTO Dnešný tréning bez Maka, Šventa, Hubočana i Stocha, Pekarík OK: Hráči sa bavili

NETKY.SK • 22 Jún 2016, 14:53 • 2 min
FOTO Dnešný tréning bez Maka, Šventa, Hubočana i Stocha, Pekarík OK: Hráči sa bavili

VICHY - Bez kvarteta Róbert Mak, Tomáš Hubočan, Dušan Švento a Miroslav Stoch absolvovali slovenskí futbalisti stredajší dopoludňajší tréning v ich centre Omnisports vo Vichy. Medzi 16 hráčmi a troma brankármi ale nechýbal Peter Pekarík, ktorý si v poslednom zápase s Anglickom zlomil nos.

slovakia

left justify in out

Mak a Švento absolvovali už v utorok v nemocnici vyšetrenia, o ktorých bude na popoludňajšom mediálnom termíne informovať lekár slovenskej reprezentácie Ján Baťalík. Pred médiá predstúpia aj obranca Pekarík a stredopoliar Mak.

 

V šatni však vládne veľmi dobrá atmosféra a hráči sa zabávajú aj s loptou.

 

 

 

Slováci v pondelok v ich záverečnom vystúpení v základnej B-skupine remizovali s favorizovaným Anglickom v Saint-Étienne 0:0 a so štyrmi bodmi a skóre 3:3 v jej tabuľke skončili tretí. Už na druhý deň po výsledkoch ďalších skupín bolo jasné, že sa im podarilo postúpiť do vytúženého osemfinále. V ňom takmer určite narazia na úradujúcich majstrov sveta Nemcov v Lille (nedeľa 26. júna, 18.00 SELČ). Tých v májovej príprave v Augsburgu pokorili 3:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies