FOTO a VIDEO Ďalší úspech slovenskej missky, tentokrát triumfovala v Tokiu na Miss International 2016

NETKY.SK • 17 Október 2016, 07:57 • 2 min
FOTO a VIDEO Ďalší úspech slovenskej missky, tentokrát triumfovala v Tokiu na Miss International 2016

TOKIO - Tohtoročná I. vicemiss Slovensko 2016 a držiteľka titulu Miss International Slovakia Michaela Meňkyová len pred pár dňami pricestovala do Tokia na svetovú súťaž krásy Miss International 2016 a už získala jedno z prestížnych ocenení.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Hlavný sponzor tejto medzinárodnej súťaže Panasonic jej udelil titul Panasonic Beauty Ambasador Miss International 2016. Michaela tak bude až do roku 2017 zastupovať značku Panasonic v produktoch Beauty.


Tento titul je pre Michaelu veľkým povzbudením pred záverečným finále 56. ročníka prestížnej svetovej súťaže krásy Miss International.
 

 

Známy odborník na ženskú krásu, zakladateľ a spoluorganizátor Miss Slovensko, Jozef Oklamčák pre Netky.sk povedal: "Táto informácia ma veľmi potešila a vďaka nej stále viac a viac verím, že Michaela v Japonsku zaboduje. Predzvesťou  je i udelenie titulu Panasonic Beauty Ambasador Miss International 2016 od hlavného sponzora súťaže. Ja len tajne dúfam, že bude v Tokiu rovnako úspešná, ako jej brat Peter, ktorý pred 6 rokmi na svetovej súťaži mužskej krásy v Taipei získal prestížny titul Manhunt International 2010 a stal sa tak najkrajším mužom planéty."

 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies