FOTO Chlapec (4) našiel v gumených medvedíkoch nechutné prekvapenie

NETKY.SK • 8 Jún 2017, 15:18 • 2 min
FOTO Chlapec (4) našiel v gumených medvedíkoch nechutné prekvapenie

DUNDEE - Štvorročný chlapec Aaron sa chystal maškrtiť na gumených medvedíkoch, no keď otvoril vrecúško, našiel tam okrem cukríkov aj mŕtve zviera.

slovakia

left justify in out

Sladkosti mu kúpila babička v Lidli s škótskom meste Dundee.

 

„Keď sa vrátil domov a otvoril balík, zistil, že v sladkostiach je mŕtvy netopier. Bolo to úplne odporné,“ povedala zdesená matka Claire MacPherson. "Je to strašné, keď si pomyslím, aké choroby to môže mať. Mám aj 14-mesačné dieťa, ak by sa dostalo k týmto sladkostiam, mohlo by si to (mŕtvolu) dať rovno do úst,“ dodala.

 

img

 

Stará mama vraj celú noc oka nezažmúrila a malý Aaron bol dlho v šoku.

 

"Je nám veľmi ľúto, že sa stala takáto nepríjemnosť. Lidl sa pýši tým, že ponúka zákazníkom vysoko kvalitné výrobky za nízku cenu a túto spätnú väzbu berieme veľmi vážne,“ povedal hovorca spoločnosti Lidl pre The Sun Online.

 

Ostrovania ale Lidlu odpúšťajú. Obchodný reťazec totiž minulý rok zvýšil minimálnu mzdu pre svojich zamestnancov na 8,53 libier za hodinu, a tí čo pracujú v Londýne dostanú až na 9,75 libier za hodinu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies