FOTO a VIDEO Túto lásku nerozdelila ani smrť: Žena si na pohrebe vzala svojho mŕtveho milenca

NETKY.SK • 13 Január 2016, 19:00 • 2 min
FOTO a VIDEO Túto lásku nerozdelila ani smrť: Žena si na pohrebe vzala svojho mŕtveho milenca

BANGKOK - Mladá Nan Thipparat z provincie Chachoengsao v centrálnom Thajsku sa odmietla riadiť starým príslovím, ktoré hovorí, „kým nás smrť nerozdelí,“ a rozhodla sa vziať si svojho milenca na jeho pohrebe.

slovakia

left justify in out

Smrť jej milovaného priateľa menom Fiat prišla ako šok. Oficiálne bol totiž úplne zdravý a nemal žiadne viditeľné známky nijakého ochorenia, no náhle zomrel na infarkt.

 

Nan zverejnila fotografie a video z nezvyčajného svadobného obradu na sociálnej sieti. Na obrade sedela vo svadobných šatách vedľa ležiaceho Fiata a držala ho za ruku. "Snívalo sa mi o našej svadbe. Videla som, ako sme sa držali za ruky. Odpočívaj v pokoji. Milujem ťa, Fiat,“ napísala k fotkám. „Chcem aby si vedel, že náš sen sa stal skutočnosťou."

 

Svadobný obrad, ktorý sa konal v okrese Phanom Sarakham, však nebol oficiálne uznaný. "Bol to môj spôsob, ako mu vzdať hold v tomto živote. Viem, že jedného dňa budeme spolu na večnosť. Milovala som ho z celého srdca a nemohla som zniesť fakt, že ho vzala smrť. V deň svadby bol nádherný, viem, že by sa mu to páčilo, " povedala Nan.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies