FOTO a VIDEO Oklamčák, Drapák a Kožka sa pobili s boxerom Tomi Kid Kovácsom

NETKY.SK • 4 August 2015, 12:55 • 2 min
FOTO a VIDEO Oklamčák, Drapák a Kožka sa pobili s boxerom Tomi Kid Kovácsom

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - ČESKOSLOVENSKÝ LEV - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAM, tento víkend prijal pozvanie majstra sveta v boxe TOMIHO KIDA KOVÁCSA do TATRALANDIE.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tomi Kid Kovács, majster sveta strednej váhy WBF a majster Európy WBO, ktorý sa v tomto období pripravuje na súboj do Austrálie, proti trojnásobnému šampiónovi sveta/majster sveta WBC, WBA a IBO/ DANNYMU GRINOVI, známemu aj z filmu ROCKY 4, pozval na svoje exhibičné zápasy, tento víkend do Tatralandie členov ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu.

 

Pozvanie do boxerského ringu, okrem iných, prijali,  v čele s jeho prezidentom JOZEFOM OKLAMČÁKOM aj spevák PAVOL DRAPÁK, herec ŠTEFAN KOŽKA, herečka ZUZANA SKOPÁLOVÁ, a výkonný riaditeľ "levov" niekoľkonásobný majster Slovenska v poolbiliarde VLADIMÍR NÉMETH, vodnopólistka Ivana Mihalkovičová a speváčka Janette Drapáková.

 

Aj keď išlo o exhibičné zápasy, niekedy to vyzeralo, akoby sa bojovalo až do poslednej kvapky krvi. Samozrejme navrch mal TOMI KID KOVÁCS, tiež člen ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu a ten len zľahka rozdával víťazné rany, svojim rodinným "levým"príslušníkom.

 

DRAPÁK, KOŽKA, NÉMETH, SKOPÁLOVÁ a OKLAMČÁK, bojovali ako levy, no jednoducho na TOMIHO KIDA nemali. No, ako je stále zvykom, pri podujatiach keď majú exhibíciu "levy", všetky zápasy končia remízou. A bolo to tak aj cez víkend v boxerskom ringu v Tatralandii.

 

Veď išlo hlavne o zábavu, pre prítomných návštevníkov v AQUAPARKU, kde tieto zápasy videlo počas soboty a nedele niekoľko tisíc priaznivcov boxu, ale aj ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu.

 

Ako pre netky.sk povedal prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák „sme veľmi radi, že sme dostali pozvanie, od člena nášho zoskupenia, majstra sveta v boxe TOMI KID KOVÁCSA a  že sme sa mohli zúčastniť týchto exhibičných zápasov a skúsiť aj tento druh športu priamo v boxerskom ringu. Pretože cieľ nášho zoskupenie osobností, všetkých vekových kategórií, ktorí majú radi šport, kultúru, zábavu a spoločenský život, je  aktívne sa podieľať a napomáhať pri napĺňaní  jeho hlavnej myšlienky "spájať ľudí", prostredníctvom rôznych druhov športových aktivít, no hlavne disciplín, ako je futbal, hokej, golf, tenis, volejbal, basketbal, box, bowling, vodné pólo, lyžovanie, atletika. A v tomto prípade to bolo "spájanie" cez box."

 

Pokiaľ chcete vedieť viac, pozrite si fotogalériu.

 

No pozrite si aj filmový materiál, ktoré spracovala a pripravila, redaktorka spravodajskej relácie NOVINY-  TV JOJ,  Eliška PREČOVÁ, ktorý už videlo niekoľko desiatok tisíc televíznych divákov TV JOJ.

 

 

Dnes  4.8.2015 ČESKOSLOVENSKÝ LEV - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAM otvárame nový celosvetový web: www.ceskoslovenskylev.com




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies