FOTO a VIDEO Oddaní fitness tréneri: Pribrali kilá, aby chudli spolu s klientami

NETKY.SK • 16 August 2016, 19:20 • 2 min
FOTO a VIDEO Oddaní fitness tréneri: Pribrali kilá, aby chudli spolu s klientami

SYDNEY – Dieta u mnohých ľudí vyvoláva odpor a predsudky o hladovaní. Mnohí však napriek tomu túžia po peknej štíhlej postave a keď sa aj rozhodnú pre boj s kalóriami, často ich demotivujú vyrysovaní fitness tréneri.

slovakia

left justify in out

Tento fyzický rozdiel medzi trénerom a jeho zverencom môže vyvolávať pocit nepochopenia. „Čo sa zbláznil? Veď už nevládzem ani dýchať,“ pomyslia si niektorí v posilňovni.

 

Najsilnejší element pre dosiahnutie cieľa je motivácia, avšak veľmi nápomocný je aj kamarát, ktorý je s vami „na tej istej lodi.“ Niekto, kto s vami bude potiť litre potu, premáhať sa na posledných metroch, zdieľať svalovicu, jesť diétnu stravu a pomaly sledovať zmeny na tele.

 

Sharni (36) a Julius Kieser (35) sú austrálski tréneri, ktorých klienti prezývajú FitMama a FitOtec, pre ich neuveriteľnú ochotu a oddanosť.

 

Tento pár, ktorý má spolu šesť detí, pribral množstvo kíl, aby na ceste plnej potu podporili svojich klientov. Pomáhajú im udržať pevnú vôľu, ukazujú im ako ľahko sa to dá zvládnuť a počítajú spolu každé zhodené kilo.  

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies