FOTO a VIDEO Mafián za skriňou: Hlavu kalábrijskej mafie Antonia Pelleho alias "Mamu" dolapili v jeho vlastnom dome

NETKY.SK • 7 Október 2016, 11:51 • 2 min
FOTO a VIDEO Mafián za skriňou: Hlavu kalábrijskej mafie Antonia Pelleho alias "Mamu" dolapili v jeho vlastnom dome

KALÁBRIA - Talianske orgány naháňali Antonia Pelleho, šéfa kalábrijskej mafie od roku 2011. Nakoniec ho dolapili v jeho vlastnom dome v Kalábrii .

slovakia

left justify in out

54-ročný muž mal postavenú skrýšu medzi spálňou svojho syna a kúpeľňou. Podľa vyhlásenia polície bolo veľmi náročné vystopovať tajnú skrýšu, dom mafiánskeho vodcu dôkladne prehľadávalo 15 policajtov, až nakoniec jednému "ostrozrakému" z nich sa podarilo zachytiť stopy jeho úkrytu. 

 

Muža hľadala polícia po celom Taliansku aj v zahraničí, v poslednej fáze vyšetrovania bolo však čoraz viac pravdepodobnejšie, že sa skrýva vo vlastnom dome. Polícia našla v malej skrýši matrac, niekoľko fliaš vody a peňažnú hotovosť

 

Antonio Pelle, alias "Mama" je obvinený z obchodu s drogami a so zbraňami. Bol vodcom klanu Pelle-Vottari, ktorý patril k známej zločineckej skupine Ndrangheta. Pelle bol v roku 2008 zadržaný a odsúdený na 20 rokov väzenia, ale podarilo sa mu dostať k drogám, vďaka ktorým tak dôverihodne simuloval príznaky choroby vo väzbe, že nariadili jeho prevoz do nemocnine. Utiecť sa mu podarilo počas hospitalizácie. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies