FL: ViOn chce hrať atraktívny futbal pre diváka

NETKY.SK • 9 Júl 2014, 16:44 • 2 min
FL: ViOn chce hrať atraktívny futbal pre diváka

ZLATÉ MORAVCE - Káder futbalového klubu FC ViOn Zlaté Moravce prešiel pred začiatkom sezóny Fortuna Ligy 2014/2015 veľkými zmenami.

slovakia

left justify in out

Mužstvo opustilo desať hráčov, naopak rovnaký počet aj pribudol. Príprava tímu pod taktovkou Branislava Mráza prebehla výlučne v domácich podmienkach. Hráči FC ViOn v nej odohrali šesť stretnutí s bilanciou 2-2-2 skóre 5:4.
     

Najlepšími strelcami boli Charizopulos a Ďurica, obaja zaznamenali po dva góly. "V hráčskom kádri nastali skutočne veľké zmeny. Je to reakcia na nie príliš vydarenú jar, ale rozhodovala aj finančná stránka. Je to pre nás nová výzva, tvoríme nový tím, dúfam, že budeme úspešní. Do každého stretnutia pôjdeme s tým, aby sme sa s každým súperom pobili o tri body. Cieľom mužstva je neskončiť horšie ako v uplynulej sezóne. Chceme hrať atraktívny futbal pre diváka, aby videl nasadenie a bojovnosť. S akým rezultátom, to budeme vidieť vždy po skončení stretnutia," uviedol pred začiatkom sezóny tréner Branislav Mráz.
     

Vedenie FC ViOn bude operovať s rozpočtom 800.000 eur. "Žijeme dobu náročnú na financie, kríza sa dotýka nie len nás, ale aj ostatných klubov. S hráčmi, ktorí opustili naše rady, sme sa rozišli korektne. Naopak prišli noví, mladí hráči, ktorí dúfam, že budú pokračovať v tradíciách ViOnu. V letnej pauze sme urobili vyhrievaný trávnik, čo nás veľmi teší. Chceme hrať atraktívny futbal, o konkrétnom umiestnení nechcem dopredu hovoriť," doplnil hlavného kouča ekonomický riaditeľ klubu Martin Ondrejka.

     

odchody: Adrian Candrák (Rakúsko), Martin Babic (Parndorf), Pavol Majerník (Skalica), Martin Kuciak (Hradec Králové), Peter Chrappan (1.FC Saarbrücken), Luis Fernando Bolinha (Senica), Ladislav Žák (Rakúsko), Irfan Hadžič (Srbsko), Martin Pribula (Prešov)

     

príchody: Pavel Kováč (Ružomberok), Miloš Nikolič (Srbsko), Dušan Duričič (Srbsko), Peter Ďurica (Thajsko), Milan Mujkoš (Šaľa), Patrik Sabo (Slovan Bratislava), Július Szoke (Ružomberok), Marián Štrbák (Táborsko), Juraj Pilát (Púchov), Mashke Swkisa Elvis (Ružiná – zatiaľ na skúške), Róbert Valenta (Dunajská Streda – zatiaľ na skúške)

     

káder FC ViOn pre sezónu 2014/2015:      

brankári: Pavel Kováč, Jozef Novota      

obrancovia: Patrik Pavlenda, Michal Pintér, Martin Chren, Milan Mujkoš, Marián Štrbák, Miloš Nikolič, Juraj Pilát      

stredopoliari: Márius Charizopulos, Lukáš Kováč, Peter Orávik, Dušan Duričič, Martin Ondrejka, Peter Ďurica, Patrik Sabo, Július Szoke      

útočníci: Karol Pavelka, Lukáš Mihálik    

realizačný tím:      

hlavný tréner – Branislav Mráz      

asistenti trérera – Miloš Foltán, Martin Ondrejka      

lekár mužstva – MUDr. Jozef Mada     

maséri mužstva – František Ondrejka, Ján Andraško      

technický vedúci mužstva – Vladimír Červený



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies